top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Studeer in alle rust in Colomba

Vanaf vrijdag 12 juni kunnen studenten terug terecht in de gemeentelijke infrastructuur om er te studeren voor hun examens. Dat was niet eerder mogelijk omdat de infrastructuur niet vrij was of door de Covidmaatregelen van de veiligheidsraad.


“Zo zullen we de kleine zaal van GC Colomba open stellen voor onze Kortenbergse studenten, “ zegt schepen van onderwijs Ann Vannerem (CD&V).” Onze studenten zijn welkom van 8u30 tot 16u. We zullen werken met inschrijvingen. Dat kan heel eenvoudig via mail. ”


“Om de hygiëne en veiligheid te garanderen nemen we een aantal extra maatregelen. Zo verwachten we dat studenten aankomen met een mondmasker. Ze blijven ook steeds aan dezelfde tafel zitten. We vragen ook om regelmatig de handen te wassen en eigen drank of eten te voorzien. Op die manier waarborgen we de veiligheid , “ besluit Ann.


“We zijn erg blij dat onze jeugd terug terecht kan in de infrastructuur,” zegt gemeenteraadslid en Jong CD&V’er Jonas Piot. “In juni 2019 studeerden minstens een tiental studenten in de gemeentelijke infrastructuur. Dat bewijst dat er zeker nood is aan zo’n aanbod. We wensen de blokkende studenten alvast veel succes! ”


Meer informatie vind je op de gemeentelijke webstek


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page