top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Steun onze Kortenbergse ondernemers!

Het Coronavirus treft alle bevolkingsgroepen: ouderen, die geen contact meer mogen hebben met partners, kinderen of kleinkinderen. Mensen uit de zorgsector die zich voortdurend inzetten om de getroffen patiënten te verzorgen, ... en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


" Ook onze lokale ondernemers zijn getroffen," zegt schepen van lokale economie David Haelterman (Open VLD). "Zij krijgen reeds een compensatie van de overheid, maar deze is wellicht ruim onvoldoende, zelfs om de vaste kosten te dekken. Daarom roep ik alle Kortenbergenaren op om hen te steunen, want wij kunnen ook altijd op onze ondernemers rekenen. Er zijn een aantal manieren om dat te doen. Zo verkochten sommige horecazaken onlangs hun koelkastresten."


"Heel wat restaurants en horecazaken bieden vanaf nu ook de mogelijkheid om gerechten af te halen. Doe dat zeker eens, want je steunt hen er enorm mee. Je kan ook lokaal kopen bij onze boeren of bestellen bij de Buurderij. Op die manier steken we onze ondernemers een hart onder de riem."


"Tenslotte wil ik nog oproepen om de maatregelen die handelaars nemen, te respecteren. Houd bijvoorbeeld afstand in de wachtrij aan de kassa of een handelszaak en betaal zo veel mogelijk met de app of bankkaart. Zo vrijwaren we onze handelaars ook mee van het virus."773 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page