top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Skateparcours en bijzonder theater maken thuisvakantie nog aangenamer

De gemeente Kortenberg probeert om haar inwoners een aangename thuisvakantie te bezorgen tijdens deze zomermaanden. Daarom worden er allerlei kleinschalige activiteiten georganiseerd. Op die manier zorgen we ervoor dat er niet te veel volk samenkomt op één plaats in de gemeente. 


" Voor onze skaters voorzien we daarom een parcours in de pastorijtuin in de Sint-Antoniusstraat in Meerbeek", zegt schepen van sport David Haelterman (Open VLD). "Op de 'Urban Pumper', een uitdagend en tijdelijk parcours, kunnen zij zich uitleven om hun coolste trucjes boven te halen. Ook met de step, fiets of skateboard is het parcours toegankelijk. We rekenen er op dat de deelnemers elkaar helpen bij ongelukjes en dat men de COVID-19-voorschriften goed volgt."

"Daarnaast zorgen we ook voor een beetje cultuur in Kortenberg", zegt schepen van cultuur Ann Vannerem (CD&V). "Daarom bieden we een digitaal luisterverhaal (podcast) aan voor onze inwoners. Door een QR-code te scannen op één van de rustbanken in onze gemeente kan je een aangrijpende of bizarre dialoog beluisteren. Dat gesprek zou zelfs kunnen plaatsgevonden hebben op de plaats waar jij op dat moment zit! Je kan de verhalen nog tot 31 augustus beluisteren. "


Je vindt hier een overzicht met de bankjes waar je de verhalen kan beluisteren. 


Beeld: gemeente Kortenberg
209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page