top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Schoolspullen krijgen nieuw leven dankzij Geefmarkt

Het Huis van het Kind organiseert op woensdag 24 augustus een Geefmarkt. Het begin van het schooljaar betekent voor gezinnen vaak een serieuze hap uit het gezinsbudget.

We richten ons met deze Geefmarkt op alle Kortenbergse gezinnen”, zegt schepen Wim Moons (CD&V). “Misschien zoek je nog kaftpapier, een leuke boekentas of kleurpotloden om jouw pennenzak te vullen? Dan is de Geefmarkt de plaats waar je moet zijn.”


“Na een succesvolle eerste editie in 2021 hopen we dit jaar op nog meer deelnemers", zegt Moons. "We riepen onze inwoners ook op om schoolspullen die er nog goed uitzien binnen te brengen in onze bibliotheek of bij een medewerker van het Huis van het Kind. Bruikbare spullen krijgen zo een tweede leven. Op die manier zorgen we er voor dat we wat duurzamer omspringen met onze aardbol. Voor de kinderen voorzien we ook dit jaar animatie.”


De tweedehandswinkel ‘De Kapstok’ zal ook aanwezig zijn met een pop-up winkel. Je kan er aan zachte prijsjes een mooie outfit kiezen om het nieuwe schooljaar netjes gekleed in te stappen. Je zal er ook een workshop kunnen volgen. Elke kind die de Geefmarkt bezoekt, krijgt ook een verrassing.


De Geefmarkt gaat door op woensdag 24 augustus, tussen 14u en 19u op het binnenplein van de serviceflats Dry Coningen (Leuvensesteenweg 190 in Kortenberg).


88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page