top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Pannakooien en skateparcours breien leuk einde aan zomervakantie

Het einde van de zomervakantie nadert en dan slaat de verveling al eens toe bij sommige kinderen of jongeren. Daarom zorgt de sportdienst voor uitdagend materiaal dat tijdelijk wordt geïnstalleerd op verschillende plaatsen in de gemeente.


“Zo zorgen we op het speelterrein van de chiro in Everberg  en op het binnenpleintje van het Hof van Parcé in Kortenberg voor pannakooien. Je kan op deze kleine speelveldjes een wedstrijd voetbal spelen. Dat kan bij voorkeur 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Door op zo’n klein terrein te voetballen ontwikkel je vooral een goede techniek”, zegt schepen van sport David Haelterman (Open VLD). “Je kan er van 8 tot 22u terecht met je eigen bal en je houdt je uiteraard aan de COVID-19-voorschriften.”


“We hebben ook nog leuk nieuws voor onze skaters. Ook op de parking van de sporthal van Erps-Kwerps komt er immers een uitdaging. We zorgen er voor een echt skatepark. Dat bestaat uit een ramp, funbox, quarterpipe, een rail en stairs. Je kan er uiteraard met je skates op, maar ook met je stuntstep, skatebord of fiets. En dat allemaal gratis. Het is wel verplicht een helm op te zetten bij het betreden van het skatepark”, besluit de schepen.


Op dit skatepark kan je terecht vanaf 17 augustus tot donderdag 3 september, elke dag van 8u tot 22u143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page