top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Meer dan 1200 Kortenbergenaren geven mening over hun dorp

Na de verkiezingen ging de nieuwe coalitie, net als in heel Vlaanderen, aan de slag om een sterk plan te maken voor ons dorp. De ambitie? Een sterk toekomstplan voor Kortenberg, dat door de hele bevolking, maar ook door de administratie en de adviesraden wordt gedragen.


“De afgelopen maanden stelden we samen met de administratie een meerjarenplan op. In dat plan maken we de programmapunten van Open VLD en CD&V uit de campagne van 2018 concreet”, zegt burgemeester Alexandra Thienpont (CD&V). “ We nemen onze tijd bij het opstellen van dit plan, want ook de inwoners kregen afgelopen zomer de kans om online én in interviews op straat hun mening te zeggen. Daarnaast overleggen we de komende weken ook met de adviesraden. Door dat intens overleg zijn we er zeker van dat iedereen dit plan mee draagt.”


“870 mensen vulden een enquête in en bijna 370 mensen namen deel aan een flitsgesprek (op straat of bij een evenement). Dat bewijst dat mensen veel interesse hebben voor het beleid in ons dorp. Het doet deugd om te zien dat ons werk de inwoners niet onverschillig laat”, benadrukt Alexandra.


164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page