top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Meer dan 1000 kinderen nemen deel aan Kortenbergse scholenveldloop

Bijgewerkt op: 28 sep. 2019

Ook in Kortenberg liepen vandaag heel wat kinderen mee met de scholenveldloop. Onze gemeente heeft de goede gewoonte om elk jaar deel te nemen.


"We organiseren deze activiteit in het kader van  de Vlaamse veldloopweek voor scholen", zegt schepen van Sport David Haelterman (Open VLD). " We willen dan ook zoveel mogelijk jongeren in beweging krijgen en hen vooral enthousiast maken om te blijven joggen en lopen. Deze veldloop is geen wedstrijd, maar een belevingsloop". 


"Door de scholenveldloop tijdens de schooluren te organiseren zorgen we er voor dat alle leerlingen kunnen deelnemen," zegt schepen van Onderwijs Ann Vannerem (CD&V). "Daarnaast boden we de leerlingen ook een initiatie Thaiboks aan en genieten ze van een voorstelling van Orkest Bazar. Zij brachten een combinatie van muziek en acrobatie. ."


"De scholenveldloop werd een succes dankzij de inzet van vele partners waaronder de sportdienst, ZAVO en het Rode Kruis. We wensen hen daarvoor uitdrukkelijk te bedanken, "aldus David. 108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page