top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Maarten Willems volgt Stef Ryckmans op als schepen in Kortenberg

Schepen Stef Ryckmans legt zijn ambt als schepen in Kortenberg neer. Meerderheidspartij Uniek! krijgt daardoor een nieuwe schepen in het schepencollege van Kortenberg. De goede samenwerking met Team Burgemeester blijft uiteraard gewoon verder lopen.


"Ik heb het altijd een eer gevonden om er te mogen zijn voor de bewoners van Kortenberg", zegt schepen Stef Ryckmans (Uniek). "De combinatie van werk, privé en mijn schepenambt werd de laatste tijd erg zwaar. Daarom besloot ik ook om een punt te zetten achter mijn carrière als schepen. Ik heb er ondertussen 13 jaar als schepen opzitten en 9 jaar als gemeenteraadslid en ik blik als 'ancien' tevreden terug op mijn politieke carrière."


"Maar Kortenberg is nog niet van mij af, " knipoogt Stef. " Ik zal de volgende maanden met veel plezier het beleid mee opvolgen en ondersteunen als gemeenteraadslid. Er is immers nog veel werk voor de boeg en dat volg ik graag mee op."


Gemeenteraadslid Maarten Willems is helemaal klaar voor de opvolging. "2023 wordt een jaar propvol projecten, " zegt Maarten (Uniek). " Zo willen we nog enkele dorpskernen vernieuwen, krijgt het fietspad langs de Hulstbergstraat vorm en wordt het project langs de Nederokkerzeelsesteenweg ook afgerond. Er wacht mij dus een zware taak, maar ik ben er zeker van dat ik op Stef kan rekenen voor de nodige steun."

Burgemeester Alexandra Thienpont (Team Burgemeester) steunt de beslissing van Stef volledig. " We hebben de voorbije jaren goed samen gewerkt in het college. Ik sta helemaal achter de keuze van mijn collega en wens Maarten alvast veel succes met de nieuwe uitdaging."612 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page