top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Lichtstoet zet einde van het jaar feestelijk in

Op vrijdag 17 december komt er voor de tweede keer een lichtstoet langs in de hele gemeente.De editie van 2021 belooft een topeditie te worden. “Heel wat landbouwers slagen de handen in elkaar voor dit onvergetelijk evenement”, zegt schepen van landbouw René De Becker (CD&V). “Hun landbouwvoertuigen zullen langs alle dorpscentra rijden. In totaal rijden er 53 deelnemers mee. De stoet start om 19u aan GC Colomba en eindigt daar ook om 21u30"


“Daarmee zetten we de laatste spurt in naar de eindejaarsfeesten. We plaatsen daarmee onze landbouwers letterlijk en figuurlijk in de spots. Het zijn zij die heel wat lekkere ingrediënten produceren voor de gerechten op onze feesttafels.” Na de stoet worden er bekers uitgereikt door gedeputeerde Tom Dehaene, burgemeester Alexandra Thienpont en Monique Swinnen. Er geldt een mondmaskerplicht over het ganse parcours. Zo verspreiden we het virus niet verder in onze gemeente.


De route van deze lichtstoet vind je hier en meer informatie vind je ook op de website van hoevewinkel Salens. Foto: seemyKortenberg


344 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page