top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Leer jouw kind ook fietsen!

Op paaszondag, 21 april, geeft de Kortenbergse gemeentelijke sportdienst ouders de kans om met hun kind deel te nemen aan 'Kijk! Ik fiets!'. Jonge kinderen die al goed overweg kunnen met een fiets met zijwieltjes, zetten hier de volgende stap in het proces tot zelfstandig fietsen. Met behulp van een ervaren lesgever en de actieve begeleiding van een ouder kunnen kinderen hun eerste meters op twee wielen proberen af te leggen.


"Het is erg belangrijk dat kinderen goed leren fietsen. Dank zij dit initiatief krijgen ouders én hun kinderen waardevolle tips bij het leren fietsen," zegt schepen David Haelterman."Door dit initiatief kosteloos aan te bieden houden we de drempel voor iedereen zo laag mogelijk."


De sessies worden kosteloos aangeboden en vinden plaats in de sporthal van Kortenberg (Wijngaardstraat) van 10 tot 12 u. of van 13 tot 15 u. Ouders voorzien een eigen fiets zonder steunwieltjes en een fietshelm. Actieve begeleiding van een volwassene per kind is verplicht, net zoals sportieve schoenen voor kinderen en begeleider.

Inschrijven kan via kortenberg.kwandoo.com. Meer info is te verkrijgen aan de UiTbalie in de Bib, via uitbalie@kortenberg.be of 02 755 22 80.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page