top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Kortenbergse markt opnieuw van start

Vanaf donderdag 21 mei is er opnieuw markt in Kortenberg. De organisatie van de markt werd wat aangepast zodat alles veilig verloopt.

"Heel wat marktkramers popelen om opnieuw op onze Kortenbergse markt te staan," zegt schepen van lokale economie David Haelterman (Open VLD) " Ze zijn goed voorbereid op de heropening. Zo kan elke bezoeker de handen ontsmetten bij elk kraam."


"Daarnaast namen we ook de nodige maatregelen om het bezoek veilig te laten verlopen. Een wandelparcours loodst de bezoekers in één richting langs alle kramen. Dat parcours start aan de kant van het Craenenplein en de uitgang bevindt zich aan het administratief centrum. We plaatsen de kramen ook wat verder uit elkaar. Een deel van de markt zal nu ook doorgaan op een stuk van de Brouwerijstraat. Politie, gemeenschapswacht en gemeentepersoneel houden een oogje in het zeil."


"We vragen aan onze inwoners en andere bezoekers om alleen naar de markt te komen. Zo kan je de nodige afstand bewaren tijdens het winkelen. De markt start zoals steeds om 7.30 u en eindigt om 13 u." 


De schepen geeft ook nog mee dat het aangeraden is een mondmasker te dragen tijdens het marktbezoek.347 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page