top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Kortenbergenaren tonen groot hart tijdens sociale kerstmarkt

Heel wat Kortenbergenaren zakten op vrijdag 13 december af naar de sociale kerstmarkt op het De Walsplein in Kortenberg. Die kerstmarkt vond al voor de derde keer plaats.


“Het werd een erg succesvolle editie”, zegt schepen van Welzijn Wim Moons (CD&V). “ Onze diensten slaagden er ook nu weer in om het plein om te vormen tot een sfeervol kerstdorp. Dankzij heel wat handelaars en verenigingen konden we een pak geld inzamelen voor verschillende doelen. Samana krijgt een cheque van 3.355,43 euro overhandigd. Dirkfonds en Stefanie’s Rozen Fonds krijgen ieder een cheque van 1.677,72 euro van het Welzijnshuis Kortenberg.”


“Ook in onze bib tastten heel wat inwoners in hun buidel voor het goede doel. Hun acties voor het goede doel brachten in totaal 1540,05 euro op. Zo bracht de warmste boekenverkoop ten voordele van de Luisterpuntbibliotheek 1370,05 euro op”, zegt schepen Ann Vannerem (CD&V).


“Tijdens ‘Bib late night’ hielden de werknemers van de bib de bibliotheek belangeloos langer open tot 22u. Bezoekers konden er aan heel wat activiteiten deelnemen. Zo waren er volksspelen op de jeugdafdeling, een Bib-café aan de ingang, een Digidokter en een open podium”. Deze laatste actie bracht 170 euro op voor de verhalenweverij VZW50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page