top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Geefmarkt schenkt schoolspullen nieuw leven

Het Huis van het Kind organiseert op woensdag 25 augustus een Geefmarkt. Het begin van het schooljaar betekent voor gezinnen vaak een serieuze hap uit het gezinsbudget.


We richten ons met deze Geefmarkt op alle Kortenbergse gezinnen”, zegt schepen Wim Moons (CD&V). “Misschien zoek je nog kaftpapier, een leuke boekentas of kleurpotloden om jouw pennenzak te vullen? Dan is de Geefmarkt de plaats waar je moet zijn!”


“We roepen onze inwoners ook op om schoolspullen die er nog goed uitzien binnen te brengen in onze bibliotheek of bij een medewerker van het Huis van het Kind. Dat kan nog tot 20 augustus. Tijd dus om nog even kuis te houden in schoolspullen die nog een tweede leven kunnen krijgen. Op die manier zorgen we er voor dat we wat duurzamer omspringen met onze aardbol.”


De tweedehandswinkel ‘De Kapstok’ zal ook aanwezig zijn met een pop-up winkel. Je kan er aan zachte prijsjes een mooie outfit kiezen om het nieuwe schooljaar netjes gekleed in te stappen. Je zal er ook een workshop kunnen volgen.


De Geefmarkt gaat door op woensdag 25 augustus, tussen 15u en 20u op het binnenplein van de serviceflats Dry Coningen (Leuvensesteenweg 190 in Kortenberg). Voor de kinderen is er kinderanimatie én elk kind krijgt een leuke verrassing van het Huis van het Kind.

153 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page