top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Creatieve jongeren pakken saaie elektriciteitskasten aan

In Kortenberg staan er heel wat kleine en minder kleine elektriciteitskasten. Die zien er allemaal saai en grijs uit. Samen met onze creatieve jongeren brengen we daar verandering in.


“De saaie grijze elektriciteitskasten in onze gemeente krijgen een kunstig jasje,” zegt schepen van Cultuur Ann Vannerem (CD&V). “Dankzij het project ‘Tour Elentriek’ kunnen creatieve jongeren tussen 15 en 25 jaar deze eentonige elektriciteitskasten aanpakken met een laag verf of graffiti. Je moet helemaal geen ervaring hebben, maar wel veel goesting om er iets mooi van te maken.”


“We bieden de jonge enthousiastelingen een workshop aan waar ze enkele basistechnieken leren van getalenteerde straatkunstenaars. Ze krijgen er ook handige tips om direct mee aan de slag te gaan.” vult Jong CD&V’er Jonas Piot aan.


Jongeren tussen 15 en 25 jaar kunnen zich kandidaat stellen tot en met 31 maart 2021. Je stuurt een mailtje naar cultuur@kortenberg.be met jouw naam, e-mail en telefoonnummer. Vertel ook kort waarom je graag wil meewerken aan het project!


351 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page