top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

Altijd mee met Kortenberg dankzij nieuwe app

We werken al een hele tijd aan een app voor Kortenberg. Die app is nu gratis beschikbaar voor alle inwoners en geïnteresseerden.


"Vorig jaar werd na een bevraging over de communicatie van de gemeente duidelijk dat heel wat inwoners graag alle informatie over Kortenberg in een app kregen", zegt burgemeester Alexandra Thienpont (CD&V). "Samen met onze communicatiedienst besloten we daarom om daar versneld werk van te maken."

"In onze Kortenberg-app kan je de huisvuilkalender raadplegen, maar ook een melding doen van een sluikstort of een put in de weg. Die melding registreert meteen ook over welke plaats in de gemeente het gaat. Onze diensten kunnen met de melding aan de slag en houden je op de hoogte over een oplossing. Je maakt dankzij deze app ook snel een afspraak met onze diensten.", legt Alexandra uit. "Deze app zorgt er ook voor dat je geen enkel evenement mist. Zowel de gemeente als verenigingen voeren hun promotie ook langs deze weg."


"Onze ondernemers kunnen dan weer hun zaak in de kijker plaatsen", zegt schepen van lokale economie David Haelterman (Open VLD). " Zij registreren zich gratis en kunnen dankzij de app reservaties of bestellingen ontvangen. Daarnaast richten handelaars hun pagina op de app helemaal in naar hun eigen wensen. Ook de linken naar hun website en socialemediakanalen ontbreken natuurlijk niet."

Gebruikers van toestellen met Android vinden de app hier.

Gebruikers van Apple-toestellen (Ipad, Iphone) vinden de app hier

270 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Pop Rol
Pop Rol
Jan 01, 2022


Like
bottom of page