top of page
Zoeken
  • Kortenberg samen

700 maskers verdeeld in Meerbeek, bijkomende verdeling op 23 mei

Heel wat vrijwilligers en gemeentepersoneel verdeelden vandaag 700 mondmaskers in Meerbeek. Het doel was om álle inwoners van Meerbeek, ouder dan 6 jaar, vandaag te voorzien van een mondmasker.


“We zijn ontgoocheld én teleurgesteld dat het bedrijf, waar ook de stad Leuven mee samenwerkt, zich niet hield aan de vooropgestelde afspraken, “ zegt burgemeester Alexandra Thienpont (CD&V). “We stonden vandaag paraat om kinderen én volwassenen vandaag een mondmasker te bezorgen. Hoewel we strikte productiedata afspraken, konden we niet alle maskers afleveren omwille van een douaneprobleem.”


“We hebben het betrokken bedrijf gewezen op de afspraken en vroegen hen om deze zo snel mogelijk na te komen. De leverancier beloofde om tegen zaterdag 23 mei de maskers voor volwassenen te leveren voor de inwoners van Meerbeek. We hamerden er bij de leverancier ook op om zo snel mogelijk de kindermakers te leveren. ”


“Ik wens me namens het bestuur te excuseren voor de ongemakken die dit met zich meebrengt. Het is bijzonder jammer dat sommige inwoners hierdoor voorlopig in de kou blijven staan. We maken dit snel weer goed!”

Inwoners van Meerbeek, die ook op 23 mei  geen mondmaskers ontvingen, kunnen dat hier laten weten of bellen naar het nummer 02 755 22 77.


Voor de verdeling van de mondmaskers in de andere deelgemeenten houden we de vooropgestelde planning aan ;

· Maandag 25 mei: Kortenberg

· Dinsdag 26 mei: Erps-Kwerps

· Woensdag 27 mei: Everberg


150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page